Garage 44 bvba 

 

 

 

 

 

 

Het is vaak een moeilijk karwei om een kwaliteitsoccasiewagen in vertrouwen te kopen.

Ons garage is het specialist voor occasiewagens met waarborg. Dankzij ons kennis en ons keus kan u in alle vertrouwen een occasiewagen kopen. Dat garanderen we u.

De voertuigen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van staat, herkomst, historiek, originele documenten en een correct ingevuld onderhoudsboekje.
Elk voertuig ondergaat een grondige technische controle. Elk onderdeel van het voertuig wordt nauwkeurig nagekeken, waarna een complete visuele, elektrische, elektronische en mechanische diagnose wordt gesteld. Aan de hand van die diagnose wordt elk voertuig gereviseerd en volledig onderhouden.
Bij elk voertuig vans onze garage wordt het interieur, het koetswerk en de motor grondig schoongemaakt.
Vanaf het ogenblik dat een bestelling geregistreerd wordt, volgt de verplichte technische keuring. Daarna wordt het voertuig klaargemaakt voor de levering : toebehoren worden geplaatst, de batterij opgeladen, het voertuig wordt nog een laatste keer gewassen en er volgt een testrit.

Bij Garage 44 krijgt u een garantie van één jaar op onderdelen en werkuren uitgezonderd de slijtageonderdelen. Ook na de verkoop kan u dus blijven beroep doen op onze netwerken. Zij garanderen dezelfde veeleisendheid, gedurende de hele levensloop van uw voertuig. Alle voertuigen die wij momenteel aanbiedt, kan u terugvinden op deze site.


 

Copyright - 2007 Garage 44 sprl  - Rue de la Sucrerie 44, 4280 Trognée (Hannut) - 0032 731.77.19.

Site created by Centsite